Stichting Jakoeb is verheugd te melden dat zij vanaf 9 augustus 2023 geregistreerd staat als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Met deze erkenning kunnen wij onze missie met nog meer kracht voortzetten: elk kind een gezonde toekomst bieden.

Onze missie is duidelijk en dringend: wij willen elk kind voorzien van een veilige, ondersteunende en inclusieve omgeving waarin hun welzijn wordt bevorderd. Door materiële steun te bieden zoals kleding, schoenen, schoolbenodigdheden en speelgoed, beogen wij in hun basisbehoeften te voorzien. Hiermee geven we hen een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Bovendien zetten we ons actief in voor bewustwording rondom kinderrechten.

Onze visie is een wereld waar elk kind zich gewaardeerd en geliefd voelt. Een plek waar gelijke kansen en kinderrechten vanzelfsprekend zijn. We dromen van een samenleving waar kinderen in volle bloei staan, gesteund door liefdevolle volwassenen en rolmodellen.

Wat betekent onze ANBI-status voor u?

Uw giften aan Stichting Jakoeb zijn nu nog waardevoller! Niet alleen steunt u direct onze missie, maar dankzij onze ANBI-status kunt u ook genieten van fiscale voordelen bij het doen van donaties of nalatenschappen. Uw bijdrage is niet alleen van onschatbare waarde voor de kinderen die wij helpen, maar kan ook fiscaal aantrekkelijk zijn voor u. Meer informatie over de belastingvoordelen van doneren aan een ANBI vindt u op onze website.

Wij danken iedereen voor de voortdurende steun en het geloof in ons werk. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elk kind een liefdevolle, ondersteunende omgeving heeft waarin het kan groeien en bloeien.