Team

Met trots delen wij het verhaal van onze inspirerende vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor een mooie en eerlijke wereld voor alle kinderen.

Tina Jakoeb
Voorzitter & Penningmeester
Sarah Reitema
Secretaris
Ludo Seip
Ondervoorzitter
Cherijl Jakoeb
Coordinator Suriname
Fatima Adhien
Vrijwilliger sorteren en inpakken

Deze geweldige vrijwilligers en vele anderen bundelen hun krachten als één familie, gedreven door het verlangen om het leven van kinderen te verbeteren. Samen zorgen ze voor een beter morgen, waar elk kind een kans krijgt om te dromen en zijn volledige potentieel te bereiken.

Op deze website vindt u meer informatie over ons werk, onze projecten en hoe u kunt bijdragen aan ons gezamenlijke doel. Laten we onze krachten bundelen en samen bouwen aan een toekomst waarin elk kind zich geliefd, gesteund en gewaardeerd voelt.

Beloningsbeleid

De essentie van Stichting Jakoeb wordt gekenmerkt door het ontbreken van enig commercieel belang. Wij zijn een non-profit organisatie met een heldere focus op het welzijn van kinderen. Onze fundamentele overtuiging is dat kinderen recht hebben op een veilige en stimulerende omgeving, ongeacht hun achtergrond of omstandigheden. Deze overtuiging drijft ons om al onze beschikbare financiële middelen volledig te investeren in initiatieven en programma’s die de levenskwaliteit van kinderen verbeteren.

Ons beloningsbeleid getuigt van onze toewijding aan ons missiegedreven karakter. Zowel de bestuursleden als de vrijwilligers die zich inzetten voor Stichting Jakoeb ontvangen geen enkele vorm van beloning of vergoeding voor hun inzet. Deze bewuste keuze illustreert ons streven om onze passie voor kinderwelzijn te vertalen naar tastbare acties, zonder enige financiële persoonlijke winst. Voor ons is het welzijn van de kinderen de enige maatstaf van succes, en dit weerspiegelt zich in de manier waarop we onze middelen toewijzen en onze inzet vormgeven.