Doneren

Vindt u ook dat ieder kind een gezonde toekomst verdient? U kunt helpen! Stichting Jakoeb heeft als nobel doel om het algehele welzijn van kinderen te bevorderen, zodat elk kind gelijke kansen krijgt en zijn of haar volledige potentieel kan bereiken. Geen enkel kind zou moeten lijden vanwege sociaaleconomische factoren, hun geslacht, ras, etniciteit, religie of enige andere eigenschap.

Ieder kind verdient een heldere toekomst vol kansen om te groeien, te leren en zich te ontwikkelen. Daarom zetten we ons in om gelijke kansen te waarborgen en ervoor te zorgen dat geen enkel kind wordt buitengesloten. We zijn vastberaden om de rechten van ieder kind te respecteren, zoals vastgelegd in het Verdrag inzake de Rechten van het Kind.

De stichting is blij met elke vorm van donatie, of het nu hulpgoederen of geld is. Gezien de verschepingskosten heeft de stichting momenteel meer baat bij financiële donaties. U kunt een eenmalige financiële gift doen, door direct te doneren op rekeningnummer NL73 TRIO 0320 6310 60 t.n.v. Stichting Jakoeb of door op onderstaande donatieknop te drukken.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) 

Stichting Jakoeb is trots te melden dat wij door de Belastingdienst zijn erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) sinds 9 augustus 2023. Deze erkenning staat garant voor transparantie en verantwoordelijkheid in onze financiële handelingen. U kunt onze ANBI-status hier controleren.

Wat betekent dit voor u? Elke gift die u aan ons doet, of het nu gaat om reguliere donaties of nalatenschappen, kan gepaard gaan met belastingvoordelen. Dit maakt uw bijdrage aan ons niet alleen waardevol voor het doel dat wij dienen, maar ook fiscaal aantrekkelijk voor u. Meer informatie over de belastingvoordelen van doneren aan een ANBI kunt u hier vinden.

Overweegt u om bij te dragen aan onze stichting of heeft u vragen over dit proces? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina.

Wilt u een vaste donateur worden, vul dan het onderstaande formulier in om dit te regelen.

Dankzij uw warme steun, als partner in het verbeteren van kinderlevens, kunnen we blijven bouwen aan een wereld waarin elk kind gelijke kansen krijgt en zijn of haar rechten worden gerespecteerd. Laten we samen werken aan een stralende toekomst voor kinderen!

Met hoopvolle groeten,

Tina Jakoeb

Namens Stichting Jakoeb

Vul onderstaande formulier in om contact op te nemen