Over ons

Onze missie is om elk kind een gezonde toekomst te bieden, waarin hun welzijn wordt bevorderd door een veilige, ondersteunende en inclusieve omgeving. We streven ernaar om gelijke kansen te waarborgen en de rechten van ieder kind te respecteren.

Het doel van Stichting Jakoeb is het bevorderen van het algehele welzijn van kinderen door het waarborgen van gelijke kansen en het respecteren van de rechten van ieder kind.

We geloven sterk in het recht van ieder kind om dezelfde kansen te krijgen om te groeien, te leren en hun volledige potentieel te bereiken. We willen ervoor zorgen dat geen enkel kind wordt buitengesloten of benadeeld vanwege sociaaleconomische factoren, geslacht, ras, etniciteit, religie of enige andere eigenschap.

De inspirerende geschiedenis van onze stichting begint met het diepgewortelde geloof dat ieder kind een gezonde toekomst verdient. Stichting Jakoeb is opgericht vanuit een persoonlijke ervaring, waarin een 5-jarig meisje in een weeshuis in Suriname droomde van een betere wereld. Een wereld waarin ze meer was dan slechts een nummer, waarin ze liefde en aandacht ontving, en waar haar basisbehoeften, zoals gezonde voeding en veiligheid, werden vervuld.

De Hartverwarmende Kracht van Stichting Jakoeb

Hoe wij ons verantwoorden, is terug te lezen onder verantwoording.