Hoe kan je ons steunen

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) 

Geachte potentiële donateur,

Stichting Jakoeb is trots te melden dat wij door de Belastingdienst zijn erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) sinds 9 augustus 2023. Deze erkenning staat garant voor transparantie en verantwoordelijkheid in onze financiële handelingen. U kunt onze ANBI-status hier controleren.

Wat betekent dit voor u? Elke gift die u aan ons doet, of het nu gaat om reguliere donaties of nalatenschappen, kan gepaard gaan met belastingvoordelen. Dit maakt uw bijdrage aan ons niet alleen waardevol voor het doel dat wij dienen, maar ook fiscaal aantrekkelijk voor u. Meer informatie over de belastingvoordelen van doneren aan een ANBI kunt u hier vinden.

Overweegt u om bij te dragen aan onze stichting of heeft u vragen over dit proces? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina.

Doneren

De stichting is blij met elke vorm van donatie, of het nu hulpgoederen of geld is. Gezien de verschepingskosten heeft de stichting momenteel meer baat bij financiële donaties. U kunt een eenmalige financiële gift doen, door direct te doneren op rekeningnummer NL73 TRIO 0320 6310 60 t.n.v. Stichting Jakoeb of door op de donatieknop te drukken.

Nalatenschap

Ook als u er niet meer bent, kunt u blijvend bijdragen aan het welzijn van kinderen. Dit doet u door een goed doel in uw testament op te nemen. Overweeg Stichting Jakoeb als uw keuze voor een betekenisvolle nalatenschap.

Word vrijwilliger

Als vrijwilliger bij Stichting Jakoeb kun je je betrokkenheid vormgeven op een manier die bij jou past. Of het nu gaat om het helpen sorteren van donaties, het verzamelen van goederen, het ondersteunen van fondsenwervende activiteiten, of het coördineren van projecten. Jouw unieke bijdrage maakt het verschil in het leven van deze kinderen.