Economisch gezien gaat het in Suriname nog steeds niet voor de wind. De Coronapandemie heeft een diepgaand effect op de economie, arbeidsmarkten en de samenleving in zijn geheel. De kinderen die onder de armoedegrens leven zijn het hardst geraakt. Het is duidelijk dat Suriname nog een lange en moeilijke weg te gaan heeft voordat herstel zichtbaar is.

Echter wilt Stichting Jakoeb de negatieve impact van de pandemie op de sociale en economische situatie van gezinnen met kinderen die onder de armoedegrens leven minimaliseren en hoopt hiermee onze kinderen te beschermen.

In het kader hiervan heeft Stichting Jakoeb pakketten ter waarde van 195 euro laten samenstellen via ‘Rubim markt’ met 17 producten bestaande uit onder andere uien, zout, afwasmiddelen, witte suiker, blom, knoflook, aardappelen, gele erwten en meer om onze kinderen die in armoede leven een helpende hand te bieden.

De pakketten zijn door de heer Kasdi O’Nill onder 22 gezinnen met kinderen verdeeld.

Hieronder kunt u de foto’s terugvinden van de distributie


In een wereld vol uitdagingen en ongelijkheden, blijft Stichting Jakoeb onverschrokken voor de rechten en het welzijn van elk kind. Onze missie is duidelijk, onze visie onwrikbaar: een toekomst waarin kinderen bloeien in een veilige, liefdevolle omgeving met gelijke kansen.

Maar we kunnen dit niet alleen. We hebben jouw hulp nodig. Samen kunnen we een verschil maken. Jouw steun, hoe klein ook, kan een grote impact hebben op het leven van een kind. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt bijdragen en ons kunt steunen:

  • Financiële donaties: Elk bedrag, groot of klein, draagt bij aan het verwezenlijken van onze missie.
  • Vrijwilligerswerk: Word een betrokken vrijwilliger en maak direct een verschil in het leven van kinderen.
  • Bewustwording verspreiden: Help ons onze boodschap te verspreiden, zodat meer mensen zich bewust worden van kinderrechten en het belang van onze missie.

Bezoek onze pagina Hoe kan je ons steunen op onze website voor meer informatie en om een bijdrage te leveren. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elk kind een hoopvolle toekomst tegemoet gaat, waarin ze hun volledige potentieel kunnen bereiken.