Stichting Jakoeb heeft voor dit project het volgende verzoek ontvangen van Kasdi O’nill:

Ik ben O’nill Kasdi, 45 jaar oud en woon al sinds mijn geboorte op Lelydorp. Voor de OS Afaka school is er donatie nodig. De Afaka school ligt op de Sumatarweg en is opgericht in 1968. De school telt dit jaar 400 leerlingen en 27 leerkrachten. Elke vorm van donatie, in deze zware tijden die een ieder raken maar vooral kinderen, is van harte welkom!

Met Vriendelijke Groet,
Kasdi O’nill


De volgende donaties zijn ontvangen voor dit project:

1) Donaties ontvangen van Esra Keskin Ozdemir

De stichting wilt Esra Keskin Ozdemir bedanken voor haar donatie. Met uw donatie geeft u kinderen die onder de armoedegrens leven een kans op een betere toekomst. Uw bijdrage wordt door de stichting zeer gewaardeerd.

2) Donaties ontvangen van Taj en Disha

De stichting wilt Taj en Disha bedanken voor haar donatie. Met uw donatie geeft u kinderen die onder de armoedegrens leven een kans op een betere toekomst. Uw bijdrage wordt door de stichting zeer gewaardeerd.

3) Donaties ontvangen van Safrina Jakoeb, Natasha Jakoeb, Sarah Reitema, Esra Keskin Ozdemir, Sabita Koebeer en anonieme donateurs

De stichting wilt Safrina Jakoeb, Natasha Jakoeb, Sarah Reitema, Esra Keskin Ozdemir, Sabita Koebeer en anderen die anoniem wensen te blijven bedanken voor hun donatie. Met uw donatie geeft u kinderen die onder de armoedegrens leven een kans op een betere toekomst. Uw bijdrage wordt door de stichting zeer gewaardeerd.


Verscheping van de gedoneerde goederen

De ontvangen goederen die hiervoor zijn genoemd zijn naar Suriname verscheept.

De stichting wilt de volgende personen bedanken voor het helpen realiseren van dit project:

 • Esra Keskin Ozdemir;
 • Taj en Disha;
 • Safrina Jakoeb;
 • Natasha Jakoeb;
 • Sarah Reitema;
 • Sabita Koebeer
 • Andere donateurs die anoniem wensen te blijven;
 • Speciale dank aan Shyam Anroedh, eigenaar van SME Shipping, voor het ophalen van de goederen (Voor meer informatie omtrent SME Shipping kunt u terecht op: www.smeshipping.nl). De totale kosten voor de verscheping bedragen 150 euro.
Factuur 2021057

Distributie van de gedoneerde spullen in Suriname door Kasdi O’nill


Hieronder vindt u de foto’s terug waarop de gedoneerde spullen worden gesorteerd in Suriname:


Hieronder vindt u de foto terug waarop de gedoneerde spullen worden overhandigd aan mrs. Mavis Kali.


In een wereld vol uitdagingen en ongelijkheden, blijft Stichting Jakoeb onverschrokken voor de rechten en het welzijn van elk kind. Onze missie is duidelijk, onze visie onwrikbaar: een toekomst waarin kinderen bloeien in een veilige, liefdevolle omgeving met gelijke kansen.

Maar we kunnen dit niet alleen. We hebben jouw hulp nodig. Samen kunnen we een verschil maken. Jouw steun, hoe klein ook, kan een grote impact hebben op het leven van een kind. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt bijdragen en ons kunt steunen:

 • Financiële donaties: Elk bedrag, groot of klein, draagt bij aan het verwezenlijken van onze missie.
 • Vrijwilligerswerk: Word een betrokken vrijwilliger en maak direct een verschil in het leven van kinderen.
 • Bewustwording verspreiden: Help ons onze boodschap te verspreiden, zodat meer mensen zich bewust worden van kinderrechten en het belang van onze missie.

Bezoek onze pagina Hoe kan je ons steunen op onze website voor meer informatie en om een bijdrage te leveren. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elk kind een hoopvolle toekomst tegemoet gaat, waarin ze hun volledige potentieel kunnen bereiken.