Donaties ontvangen in April 2019

De stichting wilt Ravita Sewpal bedanken voor haar donatie. Met uw donatie geeft u kinderen die onder de armoedegrens leven een kans op een betere toekomst. Uw bijdrage wordt door de stichting zeer gewaardeerd.


Donatie aan de Culturele Stichting Salaam

Aangezien de verzendkosten naar Suriname hoog zijn en Stichting Jakoeb deze kosten op dit moment niet kan betalen, zijn de ingezamelde kleding, schoenen en schoolmaterialen gedoneerd aan de Culturele Stichting Salaam.

Culturele Stichting Salaam:

Culturele Stichting Salaam werd in 2000 opgericht met als doel het organiseren van activiteiten voor vrouwen en kinderen, maar werd al snel een stichting die zich inzet voor minderbedeelden. Een van de belangrijkste projecten is de islamitische voedselbank waar wekelijks 200 gezinnen een voedselpakket krijgen.

Daarnaast staat de Stichting asielzoekers en vluchtelingen bij in hun dagelijks leven. Denk aan mensen die net in Nederland zijn aangekomen, maar ook aan mensen die op elk moment het land uitgezet kunnen worden. De stichting voorziet deze mensen van eten en kleding en helpt hen ook met hun dagelijkse activiteiten. Dit doen zij met hun team en partners in Rotterdam, maar ook aan de grenzen van Europa.


In een wereld vol uitdagingen en ongelijkheden, blijft Stichting Jakoeb onverschrokken voor de rechten en het welzijn van elk kind. Onze missie is duidelijk, onze visie onwrikbaar: een toekomst waarin kinderen bloeien in een veilige, liefdevolle omgeving met gelijke kansen.

Maar we kunnen dit niet alleen. We hebben jouw hulp nodig. Samen kunnen we een verschil maken. Jouw steun, hoe klein ook, kan een grote impact hebben op het leven van een kind. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt bijdragen en ons kunt steunen:

  • Financiële donaties: Elk bedrag, groot of klein, draagt bij aan het verwezenlijken van onze missie.
  • Vrijwilligerswerk: Word een betrokken vrijwilliger en maak direct een verschil in het leven van kinderen.
  • Bewustwording verspreiden: Help ons onze boodschap te verspreiden, zodat meer mensen zich bewust worden van kinderrechten en het belang van onze missie.

Bezoek onze pagina Hoe kan je ons steunen op onze website voor meer informatie en om een bijdrage te leveren. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elk kind een hoopvolle toekomst tegemoet gaat, waarin ze hun volledige potentieel kunnen bereiken.