De volgende donaties zijn ontvangen voor dit project:

1) Donaties ontvangen in Februari 2020

De stichting wilt Sarah Reitema bedanken voor haar donatie. Met uw donatie geeft u kinderen die onder de armoedegrens leven een kans op een betere toekomst. Uw bijdrage wordt door de stichting zeer gewaardeerd.

Aangezien de verzendkosten voor grote spullen zoals een babybox of kinderwagens hoog zijn en Stichting Jakoeb deze kosten op dit moment niet kan betalen, zijn de ingezamelde kleding, schoenen en schoolmaterialen gedoneerd aan iemand die anoniem wilt blijven en de spullen goed kan gebruiken.

2) Donaties ontvangen in April 2020

De stichting wilt Esther Abed bedanken voor haar donatie. Met uw donatie geeft u kinderen die onder de armoedegrens leven een kans op een betere toekomst. Uw bijdrage wordt door de stichting zeer gewaardeerd.

Aangezien de verzendkosten voor grote spullen zoals een babybox of kinderwagens hoog zijn en Stichting Jakoeb deze kosten op dit moment niet kan betalen, zijn de ingezamelde kleding, schoenen en schoolmaterialen gedoneerd aan iemand die anoniem wilt blijven en de spullen goed kan gebruiken.


Verscheping van de gedoneerde goederen

De ontvangen goederen die hiervoor zijn genoemd (Februari 2020 en April 2020) zijn naar Suriname verscheept.

De stichting wilt de volgende personen bedanken voor het helpen realiseren van dit project:

  • Sarah Reitema voor het doneren van de goederen;
  • Esther Abed voor het doneren van de goederen;
  • Speciale dank aan Shyam Anroedh, eigenaar van SME Shipping, voor het ophalen van de goederen (Voor meer informatie omtrent SME Shipping kunt u terecht op: www.smeshipping.nl). De totale kosten voor de verscheping bedragen 90 euro.

Distributie van de gedoneerde spullen in Suriname door  Kesney Chin A Fat- Kramp

De kosten om de goederen in Suriname in te klaren bedroeg €53,80 waarvan €50,00 gedoneerd is door Rahiela Aziem. Dank Rahiela Aziem voor uw bijdrage.

Stichting Hoop voor Kinderen

Stichting Hoop voor Kinderen is opgericht op 12 mei 2017 en is een non-profit organisatie. De kinderen die worden gehuisvest zijn afkomstig van justitiële autoriteiten. De stichting is erkend door het Ministerie van Justitie en Politie en zorgt voor kinderen die onder andere besmet zijn met HIV, fysiek mishandeld zijn geweest, een verstandelijke en/of lichamelijke beperking hebben of kinderen die uit andere crisissituaties komen. Kijk voor meer informatie op: hoopvoorkinderen.com


In een wereld vol uitdagingen en ongelijkheden, blijft Stichting Jakoeb onverschrokken voor de rechten en het welzijn van elk kind. Onze missie is duidelijk, onze visie onwrikbaar: een toekomst waarin kinderen bloeien in een veilige, liefdevolle omgeving met gelijke kansen.

Maar we kunnen dit niet alleen. We hebben jouw hulp nodig. Samen kunnen we een verschil maken. Jouw steun, hoe klein ook, kan een grote impact hebben op het leven van een kind. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt bijdragen en ons kunt steunen:

  • Financiële donaties: Elk bedrag, groot of klein, draagt bij aan het verwezenlijken van onze missie.
  • Vrijwilligerswerk: Word een betrokken vrijwilliger en maak direct een verschil in het leven van kinderen.
  • Bewustwording verspreiden: Help ons onze boodschap te verspreiden, zodat meer mensen zich bewust worden van kinderrechten en het belang van onze missie.

Bezoek onze pagina Hoe kan je ons steunen op onze website voor meer informatie en om een bijdrage te leveren. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elk kind een hoopvolle toekomst tegemoet gaat, waarin ze hun volledige potentieel kunnen bereiken.