De volgende donaties zijn ontvangen voor dit project:

1) Donaties ontvangen in mei 2020

De donateur van de kleding en speelgoed wilt anoniem blijven. De stichting wilt u bedanken voor uw donatie. Met uw donatie geeft u kinderen die onder de armoedegrens leven een kans op een betere toekomst. Uw bijdrage wordt door de stichting zeer gewaardeerd.

2) Donaties ontvangen in Juni 2020

De stichting wilt Bietra Jaggan bedanken voor haar donatie. Met uw donatie geeft u kinderen die onder de armoedegrens leven een kans op een betere toekomst. Uw bijdrage wordt door de stichting zeer gewaardeerd.

3) Donaties ontvangen in Juni 2020

De stichting wilt Jeanine Mudde bedanken voor haar donatie. Met uw donatie geeft u kinderen die onder de armoedegrens leven een kans op een betere toekomst. Uw bijdrage wordt door de stichting zeer gewaardeerd.

4) Donaties ontvangen in Juli 2020

De stichting wilt Ravita Sewpabedanken voor haar donatie. Met uw donatie geeft u kinderen die onder de armoedegrens leven een kans op een betere toekomst. Uw bijdrage wordt door de stichting zeer gewaardeerd.


5) Donaties ontvangen in Juli 2020

De stichting wilt Sarah Reitema bedanken voor haar donatie. Met uw donatie geeft u kinderen die onder de armoedegrens leven een kans op een betere toekomst. Uw bijdrage wordt door de stichting zeer gewaardeerd.

6) Donaties ontvangen in Juli 2020

De stichting wilt Himma Devkinandan bedanken voor haar donatie. Met uw donatie geeft u kinderen die onder de armoedegrens leven een kans op een betere toekomst. Uw bijdrage wordt door de stichting zeer gewaardeerd.


Verscheping van de gedoneerde goederen

De ontvangen goederen die hiervoor zijn genoemd (Mei 2020, Juni 2020 en Juli 2020) zijn naar Suriname verscheept.

De stichting wilt de volgende personen bedanken voor het helpen realiseren van dit project:

 • Sarah Reitema;
 • Ravita Sewpal;
 • Bietra Jaggan;
 • Jeanine Mudde;
 • Himma Devkinandan;
 • Andere donateurs die anoniem wensen te blijven;
 • Speciale dank aan Nisrine Hachtaieb voor het delen van de kosten van verscheping (50 euro);
 • Speciale dank aan Shyam Anroedh, eigenaar van SME Shipping, voor het ophalen van de goederen (Voor meer informatie omtrent SME Shipping kunt u terecht op: www.smeshipping.nl). De totale kosten voor de verscheping bedragen 226,20 euro.

Distributie van de gedoneerde spullen in Suriname door Sakimin Hendrik Wagiman

Hieronder vindt u de video terug waarop de gedoneerde spullen worden gesorteerd in Suriname:

Hieronder vindt u de video terug waarop de gedoneerde spullen worden gedistribueerd aan kinderen die in het district Commewijne wonen:

Aangezien de stichting geen terugkoppeling meer gehad heeft van de distributie van de overige gedoneerde spullen door ontvanger, zijn er geen andere foto’s en of video’s beschikbaar.


In een wereld vol uitdagingen en ongelijkheden, blijft Stichting Jakoeb onverschrokken voor de rechten en het welzijn van elk kind. Onze missie is duidelijk, onze visie onwrikbaar: een toekomst waarin kinderen bloeien in een veilige, liefdevolle omgeving met gelijke kansen.

Maar we kunnen dit niet alleen. We hebben jouw hulp nodig. Samen kunnen we een verschil maken. Jouw steun, hoe klein ook, kan een grote impact hebben op het leven van een kind. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt bijdragen en ons kunt steunen:

 • Financiële donaties: Elk bedrag, groot of klein, draagt bij aan het verwezenlijken van onze missie.
 • Vrijwilligerswerk: Word een betrokken vrijwilliger en maak direct een verschil in het leven van kinderen.
 • Bewustwording verspreiden: Help ons onze boodschap te verspreiden, zodat meer mensen zich bewust worden van kinderrechten en het belang van onze missie.

Bezoek onze pagina Hoe kan je ons steunen op onze website voor meer informatie en om een bijdrage te leveren. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elk kind een hoopvolle toekomst tegemoet gaat, waarin ze hun volledige potentieel kunnen bereiken.