Ludo Seip

Wie is Ludo?

Mijn naam is Ludo, 35 jaar en samen met mijn vrouw woonachtig in Moerkapelle. Al op jonge leeftijd, raakte ik via het verhaal van Franciscus van Assisi, geïnspireerd om extra inzet te leveren mensen in een moeilijke situatie te helpen. Ook in het dagelijkse leven heb ik gemerkt dat het vaak een win-win situatie oplevert om een helpende hand uit te steken op geschikte momenten. Het is wel een kunst te bepalen hoe het meest effectief te helpen. Dat lukt niet altijd, wat soms pas achteraf blijkt. Toch is het belangrijk dat we ons daar niet teveel door laten weerhouden. Het is dan ook maar goed, dat sterke, bevlogen personen zoals Tina, het initiatief nemen eindjes aan elkaar te knopen om doelgerichte hulp te organiseren voor doelgroepen die er zeker veel aan zullen hebben. Daar zet ik me graag voor in met de middelen en vaardigheden die ik tot mijn beschikking heb.

“Een betere wereld begint bij jezelf.”

Rolbeschrijving

Ludo speelt een sleutelrol binnen Stichting Jakoeb. Zijn veelzijdige bijdragen en toewijding maken Ludo tot een waardevolle en onmisbare kracht binnen het team van Stichting Jakoeb, en zijn inzet draagt bij aan het verwezenlijken van de missie om het welzijn van kinderen te bevorderen. Dit zijn de diverse taken en verantwoordelijkheden van hem:

1) Als penningmeester heeft Ludo een sleutelrol binnen Stichting Jakoeb en is hij verantwoordelijk voor het financiële beheer van de stichting. Hij houdt nauwkeurig toezicht op de inkomsten en uitgaven en zorgt ervoor dat alle financiële transacties op een transparante en verantwoordelijke wijze worden uitgevoerd. Daarnaast bewaakt hij de financiële gezondheid van de stichting en zorgt hij ervoor dat donaties en fondsen op een verantwoorde manier worden besteed aan projecten die het welzijn van kinderen bevorderen.

2) Naast zijn rol als penningmeester, speelt Ludo ook een praktische rol door actief te helpen met het verzamelen van verpakkingsmateriaal voor de stichting.

3) Hij neemt ook het logistieke proces en het inpakken van de verzamelde goederen op zich, waardoor de ingezamelde spullen klaar zijn voor verzending.