Fatma Adhien

Wie is Fatima?

Mijn naam is Fatma Adhien. Ik ben geboren in Suriname en ben samen met mijn echtgenoot en een prachtige dochter woonachtig in Nederland. Ik ben echt een mensenmens en breng graag mijn tijd door met mijn familie en vrienden. Daarnaast sta ik altijd klaar voor anderen die mijn hulp nodig hebben op verschillende niveaus.

Ik ben supertrots op mijn zus die ik ook als mijn moeder beschouw. Zij is de oprichter van Stichting Jakoeb en probeert daarmee een kleine bijdrage te leveren aan de welzijn van kinderen. Gezien mijn karakter om ten dienste te staan van anderen voel ik mij geroepen om Stichting Jakoeb te ondersteunen om haar doelen te verwezenlijken. Ik hoop dat ik nog heel veel voor Stichting Jakoeb kan betekenen.

ALL IS WELL SO GO FOR IT!

Rolbeschrijving

Fatima’s toewijding en inzet binnen Stichting Jakoeb zijn van onschatbare waarde. Ze heeft zich toegewijd aan het sorteren van de verzamelde goederen. Haar taken en verantwoordelijkheden zijn als volgt:

1) Fatima zorgt ervoor dat de ingezamelde spullen netjes worden opgevouwen en gecontroleerd op bruikbaarheid voordat ze in de dozen worden geplaatst. Ze zorgt ervoor dat de dozen zorgvuldig worden ingepakt en klaargemaakt voor verzending, met als doel zoveel mogelijk items in één doos te laten passen om de verzendkosten te minimaliseren. Zo draagt ze bij aan een efficiënte en kostenbesparende verzending van de gedoneerde spullen naar de geadresseerden in Suriname.

2) Naast het sorteren van goederen, richt Fatima zich vooral op marketingactiviteiten voor de stichting. Met haar inzet en organisatietalent draagt ze bij aan het vergroten van de bekendheid van de stichting en haar doelen. Fatima neemt het voortouw in marketinginspanningen om meer mensen bewust te maken van de impact die Stichting Jakoeb heeft op het welzijn van kinderen in Suriname. Haar creatieve aanpak en passie voor het werk van de stichting helpen om meer steun en betrokkenheid te genereren.